VD inom stålbranschen - Jag känner mig mycket, mycket stolt
Chang, VD för ett företag inom stålbranschen, vid Divine Performing Arts föreställning den 28 feb. (Foto: Med tillstånd av New Tang Dynasty Television)


Chang, VD för en av Taiwans största stålproducenter, såg Divine Performing Arts show och delade sina tankar om showen.

– [Det var] extremt, extremt imponerande, sade Chang.

– Oavsett om det handlar om scenen, kostymerna, koreografin eller innehållet, tycker jag att det överstiger vanliga föreställningar. Så jag har sett denna och den är extremt, extremt lysande, fortsatte han.

Chang som har en doktorsgrad från ett känt universitet i USA har varit ordförande och VD för ett stålföretag i Taiwan under flera år. Hans verksamhet har en årlig intäkt på närmare 200 miljarder taiwanesiska dollar (56 miljarder svenska kronor).

– Jag känner väldigt starkt att i varje föreställning, varje dans finns det rikligt med mening. Det gör det väldigt lätt för folk att känna den inre meningen med föreställningen, den kommer verkligen fram, säger han.

– Det jag känt idag är att vi, det kinesiska folket kan sätta upp en sådan extraordinär föreställning, och föra ut den kinesiska kulturen och använda konstnärliga framträdanden till att uttrycka det. Det är en stolthet för det kinesiska folket. Jag känner mig mycket, mycket stolt.

Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök: www.DivinePerformingArts.org

Läs om showen som kommer till Danmark, Åhus den 9-10 mars, Norge, Oslo den 14 mars och Sverige, Stockholm den 18 mars och Linköping den 20 – 21 mars på svenska hemsidan: www.divineshows.se

Översatt från engelska