”Väldigt vacker och fascinerande”
Solveig Åkerberg och Hans Klövstad tyckte att showen var spännande, annorlunda och färgrik. (Foto: Tony Lingefors/Epoch Times)


Karin Lööv och hennes man Lennart från Nacka såg Shen Yun Chinese Spectacular under tisdagskvällen den 25 mars. De är båda pensionärer. Karin har tidigare arbetat som personalkvinna och Lennart som kaffedirektör. De tyckte mycket om showen båda två.

– Det var väldigt vacker, fantastiska dräkter, oerhört fascinerande, graciösa människor, säger Karin Lööv.

Hon tyckte också att det var intressant med kineserna som var med i Shen Yun, att de var bosatta utanför Kina. Hon uppskattade också att de tog upp förföljelsen av Falun Gong.

De kinesiska ambassaderna har runt om i världen utövat påtryckningar mot politiker att de ska stoppa showen. Karin och Lennart tyckte att det var bra att den inte blev stoppad. De berättade att de blev intresserade av galan när de såg annonser i dagstidningarna.

Solveig Åkerberg och hennes man Hans Klövstad är också pensionärer. De tyckte att showen var spännande, annorlunda och färgrik.

– Dansen, musiken, färgerna, koreografin var mycket bra, säger Solveig Åkerberg.

Hans Klövstad tyckte att herrarnas danser var bra utförda. Även den mongoliska skåldansen uppskattade de båda två, liksom den mongoliska steppdansen och solfjäderdansen. De tyckte båda två att showen passar alla åldrar och de rekommenderar gärna andra att se den.