Universitetsprofessor: Shen Yun är underbart vackert
Yoon Jeon Su professor på Physical Education and Recreation Department på Daegu Polytechnic College, såg Shen Yun Performing Arts International Company tillsammans med sina kollegor. (Foto: Kim Jin-Tae/Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts fick rungande applåder när ridån föll i den sjätte föreställningen i Daegu i Sydkorea den 25 januari. Yoon Jeon Su, som är professor i idrott och rekreation på Daegu Polytechnic College uttryckte sin uppskattning efter att han hade sett föreställningen tillsammans med sina kolleger:

– Det var verkligen mycket vackert.

Det New York-baserade Shen Yun har väckt stor sensation i Korea under de senaste dagarna.  Människor från alla samhällsskikt kom för att se den stora showen som återuppväcker Kinas 5000-åriga traditionella kultur. Bland publiken fanns många grupper och enligt arrangörens statistik var 94 procent av biljetterna sålda den här kvällen.

Yoon Jeon Su såg föreställningen tillsammans med sina kolleger och efter showen sade han rörd och med eftertryck:

– Det var exceptionellt vackert, verkligen anmärkningsvärt, jag älskade showen!

– Jag blev djupt imponerad av alla program-numren, de presenterades på ett sådant majestätiskt och magnifikt sätt. Det var otroligt vackert. Framförandet av folkdanserna från etniska minoritetsgrupper var också utomordentligt bra. Framför allt var artisternas vighet och skickliga rörelser fantastiska. De var verkligen bra, sade han.

Yoon Jeon Su sade att hans kollegor också uppskattade showen:

– Jag blev så glad över att se att de också hade en fantastisk upplevelse. Alla nummer var verkligen strålande, sade han.

– Det är en anmärkningsvärd och mycket vacker show. Mycket bra! Det är den föreställningen du inte får missa under din livstid, det ska jag säga när jag rekommenderar andra att se Shen Yun, sade Yoon Jeon Su.

New York baserade Shen Yun Performing Arts turnerar med tre danstrupper samtidigt runt om i världen. I Asien turnerar gruppen: Shen Yun Performing Arts International Company. För mer information besök ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är stolta sponsorer till Shen Yun.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/50206/