UFO observerat över Jerusalem (Video)


Den senaste tiden har det förekommit många UFO-observationer. Den 29 januari omkring klockan 13.00 lokal tid filmades från många delar av staden ett starkt ljus som svävade över Klippdomen på Tempelberget i Jerusalem.

Klippdomen är en muslimsk helgedom som är byggd över en helig sten där det sägs att profeten Muhammed tros ha stigit upp till himlen.

Åskådarna fick se hur ett strålande klot sjönk ned till platsen och hängde där vibrerande över spiran i omkring 20 sekunder, innan det plötsligt i hög fart sköt upp mot himlen igen följt av en stark blixt.

Filmerna har lagts upp på YouTube och har skapat mycket sorl på internet, med kommentarer kring huruvida filmerna har manipulerats.

Det faktum att händelsen filmades från flera olika perspektiv gör det dock svårt att avfärda ljusklotet som en bluff.

– Om detta är verkligt, är filmerna bland de mest otroliga som någonsin filmats, sade Nick Pope, före detta UFO-utredare på försvarsdepartementet i Storbritannien, enligt FoxNews.

– Om det inte är så, är detta en väldigt välplanerad och välkoordinerad bluff som skapats för att eliminera tvivelaktiga faktorer.

– Det sätt på vilket det skjuter upp i skyn tyder på att det är obemannat, då inget levande skulle kunna klara den typen av G-krafter”, tillade Pope.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/50545/