UFO fångades på bild ovanför berget Fuji i Japan


https://youtube.com/watch?v=9-B_eIy-aAI

Ett UFO svävar över berget Fuji i Japan i september 2010

En grupp UFO fotograferades ovanför berget Fuji i Japan den 7 januari, enligt rapporter i japansk media den här veckan.

Japan News Network citerade en artikel som publicerades i Fuji Evening News den 8 februari där landskapsfotografen Takubo Masato, 67, från staden Funabashi, hade tagit bilder på berget Fuji runt klockan 14.00 den 7 januari.

En grupp flygande föremål dök upp på fotografiet, och Masato trodde då att det var en flock svangåsar. När han förstorade bilderna hemma upptäckte han dock att de flygande föremålen samtliga hade formen av halvklot och att de gav ifrån sig silverfärgat ljus.

– Efter att jag kommit hem undersökte jag bilderna och upptäckte att [de flygande föremålen] var svarta prickar som var kopplade till varandra. Efter förstoring såg de ut som ljusavgivande silverföremål. När jag tog bilderna lade [jag] inte alls märke till dem, sade Takubo, enligt den japanska tidningen Sankei Shimbun.

Takubo skickade fotografierna till den berömde UFO-experten Yaoi Junichi, som menar att föremålen sannolikt är en UFO-flotta, eftersom deras storlek, i jämförelse med berget Fuji, uppenbarligen är mycket större än fåglar.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/50977/