Tusentals nyårshälsningar till Falun Gongs grundare visar på förföljelsens misslyckande
Li Hongzhi, Falun Gongs grundare. (Foto: Clearwisdom.net)


Det kinesiska kommunistpartiet (KKP) har i över sju år försökt utrota den fredliga meditationsmetoden Falun Gong, men ett stort antal nyårshälsningar till metodens grundare Li Hongzhi illustrerar tydligt att Falun Gong överlever KKP:s kampanj.

På nyårsdagen publicerade Li Hongzhi, Falun Gongs grundare, ett meddelade riktat till världens människor på Falun Gong-webbsidan Clearwisdom.net som svar på de tusentals nyårshälsningar han fått.

Li Hongzhi fick hälsningar från hela världen, inklusive Turkiet, Iran, Belize, Saipan och Thailand. Många önskar Li allt väl och uttrycker tacksamhet för hans undervisning om Falun Gong och dess tre principer sanning, godhet och tålamod.

De uppskattningsvis flera tusen nyårshälsningarna från Kinas fastland uttrycker sådana känslor, men berättar också en annan historia. I vackra meddelanden och konstnärliga presentationer av en mängd olika skribenter, ges bevis på Falun Gongs seger över KKP:s förföljelse.

Samtidigt som några av hälsningarna är mycket enkla, finns det många med vackra, originella konstverk, några av dem i multimediaformat. Favoritteman är bilder av lotusblomman, en symbol för skönhet och förädling samt plommonblomman, en symbol för ädelt uthärdande.

Hälsningar skickades från Kinas alla hörn, inklusive avlägsna landsbygds- eller bergsområden och även etniska områden såsom Ningxia Huis autonoma region – hem för Hui-folket.

Hälsningarna kommer från ett brett tvärsnitt ur det kinesiska samhället. Flera hälsningar är från universitetsstudenter, Kinas framtida elit, och många kommer även från lantbrukare på landsbygden eller från arbetare. Falun Gong-utövarna från Jiamzu järnvägssystem till exempel skickar hälsningar, vilket även de från Qili Petrochemical Corporation gör.

Några av hälsningarna talar om förföljelsen av Falun Gong. En är signerad av “Qitaihe Falun Dafa-utövare som är hemlösa för att undvika förföljelse”.

En annan är undertecknad ”Jiaxings Falun Dafa-utövare som hålls olagligt inspärrade”, som lyckades skicka sitt välvilliga meddelande trots att de är inspärrade.

Vad som bör vara mest oroande för KKP-ledarna är hälsningarna som skickades till Li från medlemmar i säkerhetsstyrkorna. Ett kort med en vacker lavenderlotusblomma är undertecknad ”En polismans hela familj”. En annan hälsning är från ”Dafa-lärjungar i miltärpolisstyrkan.”

Samtidigt som de flesta hälsningarna är från Falun Gong-utövare, är ett betydande antal från individer som inte utövar Falun Gong men som vill uttrycka tacksamhet till Li för hans undervisning.

I en hälsning går det således att läsa: “Det vanliga folket i Kina skickar nyårshälsningar till Mr. Li Hongzhi. Vi är från Guangdongprovinsen. Fastän vi inte utövar Falun Gong vet vi alla att Falun Dafa är bra. Och sanning, godhet och tålamod är bra!”

Sådana hälsningar visar misslyckandet för den intensiva propagandasatsning som syftar till att vända folket i Kina mot Falun Gong. Propagandan var en hörnsten i en systematisk och omfattande förföljelse som började den 20 juli 1999.

Enligt Falun Dafa Information Center har hundratusentals Falun Gong-utövare arresterats och fängslats, och nästan 3 000 av dem har bekräftats dött efter tortyr.

I mars 2006 rapporterade Epoch Times om att Falun Gong-utövare i Kina mördats genom att ha fått sina inre organ uttagna medan de fortfarande levde. En oberoende rapport författad av förre kanadeniske statssekreteraren (Asien-Stilla havs-regionen) David Kilgour och människorättsadvokaten David Matas bekräftade tillförlitligheten i vittnesmålen. Tiotusentals Falun Gong-utövare sägs ha dött på det här sättet.

Li Hongzhis nyårshälsning:

Mitt tack till alla levande varelser som har skickat hälsningar

Dafa-lärjungar, världens människor och alla levande varelser:

Mina hälsningar!

Tack för de hälsningar och lyckönskningar som ni har skickat! Jag hoppas innerligt att alla mina Dafa-lärjungar ska nå Fulländning! Jag hoppas innerligt att alla världens människor ska kunna bli klara över sanningen, och kunna urskilja, klart och tydligt, den ondaste demonen och det onda partiet som historien bestämde skulle hemsöka mänskligheten, som har förgiftat det kinesiska folket och hela världen, och som har förföljt Dafa-lärjungar – och på så sätt klara att överleva alla levande varelsers största katastrof genom tiderna. Jag hoppas innerligt att alla levande varelser ska bli räddade!

Alla levande varelser! Allt som ni har hoppats på, väntat på och bekymrat er över i tusentals år har kommit, och håller faktiskt på att uppenbara sig nu. Genom detta väljer var och en, vare sig det är medvetet eller ej, sin egen framtid.

Jag skulle vilja säga till er: Dafa-lärjungarna är det enda hoppet om räddning för alla levande varelser i varje region och för varje folk. Att värdesätta vad de gör är samma sak som att värdesätta er själva!

Tack än en gång för de hälsningar ni har skickat!

Li Hongzhi

1 januari 2007

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/7-1-3/49992.html


Ett vykort skickat till Li Hongzhi med nyårshälsningar signerat “En polismans hela familj”. (Foto: Clearwisdom.net)

Ett vykort skickat till Li Hongzhi med nyårshälsningar signerat “En polismans hela familj”. (Foto: Clearwisdom.net)