Turkisk representant i Taiwan: ”Föreställningen är berömd!”


– Den här föreställningen är berömd!, sade Mozaffer Eröktem när han fick frågan om hur han fått kännedom om Divine Performing Arts. Han hade hört talas om den vid ett flertal tillfällen.

Det var den 1 mars, efter Divine Performing Arts sjätte föreställning på International Convention Centre i Taipei. Eröktem var en av fler än tre tusen människor som njöt av föreställningen.

– Jag ska ge er några omedelbara synpunkter på programmet. Vi är väldigt imponerade av allting. Det var trevligt och mycket imponerande. Artisterna är mycket begåvade och talangfulla och färgerna var vackra. Det visuella intrycket och det allmänna scenframträdandet var utsökt, sade Eröktem

– Dessutom var dräkterna väldigt färgglada och trevliga och på det hela taget var det en mycket glädjerik tillställning. Om jag får chansen i framtiden skulle jag gärna komma och se föreställningen igen. Den var mycket bra.

– Jag gratulerar organisatörerna och artisterna för denna excellenta föreställning, sade han.

Epoch Times är stolta över att sponsra Divine Performing Arts världsturné 2009. För mer information, gå in på DivinePerformingArts.org

 

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/12865/