Tidskriftsredaktör finner Splendor vara en “upplyftande erfarenhet”
Joyce Brooks, chefredaktör på magasinet Black Tie, säger att scenerna i föreställningen är upplyftande för själen. (Foto: The Epoch Times)


Joyce Brooks, chefredaktör för det internationella magasinet Black Tie som förmedlar nyheter till världseliten sade att hon älskar varenda del av Chinese New Year Splendor som hon såg på lördag eftermiddagen i New Yorks Radio City Music Hall.

Hon tyckte att scenerna i föreställningen är upplyftande för själen.

– Verkligen imponerande, jag tycker att det är precis vad världen behöver – en upplyftande upplevelse som inte nödvändigtvis behöver använda ord.

Joyce kände sig inspirerad av danserna och att de fick henne att vilja åka till Kina för att se mer av dess överjordiska skönhet.

Danserna och sångerna fick henne att “ inse att alla kulturer är speciella” och att alla borde var stolta över sitt ursprung, tycker Joyce Brooks.

– Det finns sådan skönhet och storhet i alla kulturer och det kinesiska folket borde vara väldigt stolta över sitt 5 000 åriga kulturarv, fortsätter hon.

Joyce Brooks sade att Falun Gong-numren i föreställningen gav publiken ”enorm kunskap om vad livet går ut på – en filosofi som är andlig. Amerikaner behöver höja sig till den himmelska plats där de överskrider det materialistiska”.

Hon ansåg att föreställningen främst visat att “religiös, andlig och mänsklig förföljelse” inte har någon plats i detta århundrade”.

Hon tyckte också att det är ett bra sätt att använda dans och sång för att föra fram sådana frågor är ett bra sätt och hjälpa folk att inse att fredligt motstånd kan eliminera omänsklighet.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-2-3/65286.html