Tidningsutgivare: Jag är helt betagen av Shen Yun
”Den får en att önska att det fanns fler shower som den här” sade Charity Bagatsing. (Foto, med tillstånd av NTD Television)


Shen Yuns framträdande på Spokanes INB Performing Arts Center den 5 januari, lockade regionens kulturella ikoner. Charity Bagatsing är redaktör och utgivare för Northwest Woman Magazine.  ”Magisk, förtrollande” kallade hon showen efter att för första gången ha sett det New York-baserade Shen Yun Performing Arts.

– Jag tyckte det var magiskt. Det är en magisk, förtrollande show. Hela produktionen och timingen var helt prefekt, helt fantastiskt, otroligt underbart. Jag är helt betagen, sade Charity Bagatsing.

Charity Bagatsing, är född på Filippinerna men bor nu i Spokane. Hon är barnbarn till den tidigare borgmästaren i Manila och utnämnd beskyddare av Beyer Library Collection, en bibliotekssamling vilken är en viktig samling av etnografiska boktitlar och trycksaker från Filippinerna sedan hundra år tillbaka. Samlingen kan ses på nationalbiblioteket i National Library of Australia.

– Jag har sett många shower både här i Spokane och även när jag rest över hela landet men detta är i en helt egen klass, sade Charity Bagatsing. Musiken, kulturen och historien är helt enastående. Allt i föreställningen tar en tillbaka till en annan tidsepok, en annan plats, till något absolut magiskt.

– Jag kan säga att det är absolut värt det. Det är en bra investering i både tid och pengar. Inspirerande och kul att titta på, sade hon.

– Den öppnar ens ögon. Den är inspirerande och hisnande, och man önskar att det fanns fler föreställningar som den här, tillade hon.

Rapporterat av NTD Television och Brett Featherstone

För ytterligare information, se ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/48740/