Tidigare chef på 20th Century Fox om Shen Yun: ”Den bästa showen jag någonsin sett”
Richard Wolfe, tidigare vice vd för den teknologiska avdelningen vid 20th Century Fox, sade att Shen Yun är den bästa föreställningen han någonsin sett. Han såg föreställningen på SHN Orpheum Theatre i San Fransisco den 22 mars. (Foto: Gary Wang/ The Epoch Times)


Richard Wolfe, tidigare vice vd för teknologi vid 20th Century Fox, var begeistrad av Shen Yun Performing Arts i San Fransisco. Det var den ”mest fantastiska föreställning” han någonsin sett, sade han efter att ha sett showen på SHN Orpheum Theatre fredagen den 22 mars.

– Helt otroligt. Den bästa föreställningen jag någonsin sett, inget snack om saken, sade Wolfe, som numera äger ett företag i Los Angeles som är specialiserad på videoredigering.

– Jag är så imponerad av hela framställningen. Ofattbart. Jag har aldrig sett något liknande, sade han.

Wolfes familj äger Columbus Dispatch i Columbus, Ohio i USA, och även den CBS-anslutna tv-stationen, WBNS-TV och radiostationen WBNS-FM.

– Jag har sett många föreställningar, i såväl New York som i Hollywood. Jag arbetade i Hollywood i många år. Jag var vice ordförande för teknologi vid 20th Century Fox, så jag har en gedigen erfarenhet av vad som pågår på skärmen, men detta är live och helt otroligt.

– Det här är den mest fantastiska föreställning jag sett hittills. Jag tycker att den är konstnärligt briljant. Mycket mer konstnärligt än någonting annat jag sett, sade Wolfe.

Den i New Yorkbaserade Shen Yun Performing Arts har i uppdrag att återuppväcka 5000 år av kinesisk kultur.

Wolfe sade att han imponerades av alla ”artisternas enhetlighet”.

– Jag är helt tagen av artisternas skicklighet och deras kunskap om varje scen, sade han.

Wolfe tyckte att det verkar vara ”helt omöjligt” att framställa en föreställning som Shen Yun. Han imponerades särskilt av effekterna av de digitalt animerade bakgrunderna, som är en del i Shen Yuns föresällningar.

– Synkroniseringen av de fotografiska effekterna på skärmen och effekterna av personerna på scen är så perfekta och så välgjorda. Jag har aldrig sett den här tekniken förut. Ofattbart. Jag är bara helt imponerad, sade Wolf.

Wolfe planerar att berätta för sina vänner om föreställningen.

– Jag skulle säga att om du missar den här föreställningen så missar du den bästa föreställningen som jag någonsin sett, sade han.

Gary Wang och Jasper Fakkert rapporterade.

Det New Yorkbaserade Shen Yun Performing Arths har tre kompanier som uppträder samtidigt över hela världen. Nästa föreställning på Europa-turnéen är i Frankfurt den 29-31 mars. För mer information, besök: ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing arts.

Översatt från engelska.