Teliachef: "En sådan underbar föreställning"
Bild: Johan Bille (t.h.) och Haval Akrawi (t.v.) såg Chinese Spectacular tisdagen 25 mars. (Jens Almroth/ Epoch Times)


Allteftersom Divine Performing Arts Chinese Spectacular har fortsatt att imponera på publiken i Stockholm med sin unika framställning av den traditionella kinesiska kulturen, så har stående ovationer blivit mer regel än undantag i slutet av föreställningarna.

– En sådan underbar föreställning. Den är så annorlunda från vad vi vanligtvis får se här i Sverige. Det var en verkligt fin show, sade Teliachefen Johan Bille efter att han på tisdagen sett föreställningen på Cirkus.

– Det största intrycket gav trummorna, framförallt för att de var så kraftfulla. Dansarna var akrobatiska och balansen och dräkterna var perfekta. Jag gillade ”Boskapsdrivning på de mongoliska slätterna” – den blev en av mina favoriter, fortsatte han.

Johan Bille kom till Cirkus med Haval Akrawi som också arbetar på Telia.

– Showen var otrolig. Kraftfull, vacker och mycket annorlunda. Jag gillade färgerna och allting i showen, sade han och tillade:

– De är mer än välkomna, mycket välkomna att komma tillbaka till Sverige!

Bille berättade om sin familjs intresse för Kina.

– Min hustrus föräldrar var i Kina förra året och min yngste son är också intresserad av Kina. Han talar mycket om den kinesiska kulturen, språket och så vidare. Han och jag går ofta till biblioteket och lånar kinesiska barnberättelser.

– Att han är så intresserad tror jag beror på att när hans morföräldrar kom tillbaka gav de honom presenter och pratade om Kina. De berättade om var de hade varit och vad de såg, och han tyckte det var väldigt intressant.

När Divine Performing arts avslutar sin turné, kommer Chinese Spectacular att ha spelats i 65 städer och setts av en publik på cirka 650 000 personer.

För information om kommande föreställningar med Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-3-26/68068.html