Teaterkostymdesigner: ”Fullständigt enastående!”
Publiken i Edinburg, Scotland njöt av Shen Yuns föreställning på onsdagkvällen. (Jianxin Wang/The Epoch Times )


Publiken i Edinburg, Scottland njöt av Shen Yuns föreställning på onsdagkvällen. Däribland fanns McMillian som arbetar med att göra teaterkostymer över hela skottland. Hon imponerades speciellt av kostymerna som användes i föreställningen.

– Jag tycker att de var så vackra – de såg mycket bra ut. Jag tycker att kostymerna var väldigt passande för de olika känslolägena i de olika akterna. Vissa var speciellt dramatiska, sade hon.

Hennes favoritdans var Välkomnande Vår, där dansarna hade rosa solfjädrar och dansen Böljande ärmar.

– Materialen i ärmarna var väldigt elegant. Jag gillade också männen – de var dramatiska och starka. Jag uppskattade också enhetligheten i dansandet.

Som amatörsångerska själv, uppskattade McMillian sångerna:

– Jag njöt av att lyssna på de tre sångarna och inte minst damen som spelade piano – fullkomligt enastående.

– Jag tycker att det är fantastiskt att de (Shen Yun) för sitt land och kultur hit, säger hon. Förklarande att hon besökte Kina förra året. Hon sade också att hon tycker om att se unga människor framträda och att flickorna var speciellt vackra.

En annan åskådare på plats var Kinder, som är föreläsare vid Edinburgh universitetet tyckte att föreställningen var utmärkt, mycket professionellt framförd. ”Charmerande och tillgiven” den [traditionella] kinesika kulturen.

– Vi har en hel del att lära oss från Kina – ömsesidig respekt – bäst framförd genom att dela intellektuella idéer såsom vi sett idag.

– Jag skulle rekommendera alla komma till denna show. Studenterna från universitetet, de jag har sett i kväll har alla haft roligt, sade Kinder.

NTDTV har bidragit till denna rapport

Epoch Times är stolta sponsorer av Shen Yun Performing Arts 2009 års världsturné. För mer information vänligen besök ShenYunPerformingArts.org hemsida.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/15086/