Teaterdirektör: ”Jag kände att glädjen kom från botten av mitt hjärta”


Sue Thornton, chef för teknisk teater vid Guildhall School of Music and Drama, sade att hon genuint uppskattade föreställningen som hade Londonpremiär på fredagskvällen i Royal Festival Hall.

– På sätt och vis är jag inte förvånad över det, jag har sett en hel del från fjärran östern men det är så vackert, så förtjusande och dansarna! Det är ett slags liv inom dem som kommer ut, säger hon.

Favoritdansen är den tibetanska med långa ärmar, eftersom de unga flickarna helt enkelt var så glada!

– Jag kände
att glädjen kom från botten av mitt hjärta och tänkte att det är det som slår en mest av allt. Det är verkligen mycket mycket imponerande.

– Jag tycker dräkterna är fantastiska och jag tycker om hur de mycket snabbt skapar intrycket av varje scen med hjälp av de datoranimerade bilderna i bakgrunden. Royal Festival Hall är en stor scen att fylla och jag tycker de gjorde det väldigt bra, tillade hon.

Thornton sade att hon speciellt uppskattade den levande orkestern.

– Jag tycker att orkestern är mycket intressant eftersom det är en blandning av två kulturer. Det är mycket fiol som är ett mycket klassiskt instrument men så finns också de klassiska kinesiska instrumenten inblandade vilket fungerar mycket bra.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-2-23/66443.html