Talangscout: “Konkurrerar ut alla andra Broadway-shower jag sett”
Sunny Erkalano och Wong utanför Radio City Music Hall den 5 februari. (Foto: Dayin Chen / Epoch Times)


New York – Wong och Sunny Erkalano trotsade kylan och duggregnet och kom till Radio City Music Hall för att se Chinese New Year Splendor.

– Vi älskade den här föreställningen, den var fantastisk, instämde båda.

Erkalano har varit i branschen i många, många år. Hon var professionell dansare i runt 60 år och har dansat över hela världen. Hon och hennes bror, Wong, arbetar tillsammans som företrädare för Asian Talent, något hon gjort i över 30 år.

Hon sade att Splendor var en annorlunda upplevelse jämfört med de Broadway-föreställningar hon tidigare sett.

– Hela temat var fred, kärlek och glädje – och medvetenhet, hela numret var fantastiskt. Blandningen av sång och dans, helt otrolig. Gymnastiken, orkestern, färgerna, det var magnifikt! Jag skulle vilja komma tillbaka, sade Erkalano.

Beträffande att rekommendera Splendor sade Erkalano:

– Det kan ni ge er på! Jag skulle absolut rekommendera den.

– Vi planerar att se den här föreställningen nästa år igen. Otrolig talang. Underbara scenbilder, och det sattes ihop på ett otroligt sceniskt sätt. Vi tyckte väldigt mycket om det. Ur dramatisk synvinkel skulle jag säga att föreställningen konkurrerar ut alla andra Broadway-föreställningar jag sett här…och vi helt enkelt älskade den, sade Wong.

– Det var väldigt upplyftande. Vi hade en fantastisk kväll.

Chinese New Year Splendor fortsätter i New York under lördagen 9 februari. För att hitta andra föreställningar på Divine Performing Arts världsturné, gå in på http://en.epochtimes.com/news/8-2-6/65478.html