Taiwanesisk sångare: Mycket imponerande program
Yi Cherng Lin från Taiwan berömde Shen Yun Performing Arts föreställning. (Foto: Dai Bing/The Epoch Times)


Yi Cherng Lin, bronsvinnare i New Tang Dynasty TV: s tredje internationella sångtävling, såg Shen Yun Performing Arts den 2 augusti i Purchase, staten New York.

– Showen är mycket imponerande, inte undra på att den iscensätts runt om i hela världen. Alla delar är originalverk, mycket inspirerande.

Lin är en professionell sångare från Taiwan och det var första gången han såg föreställningen. Han tyckte att den var mycket skiftande och varje scen placerades i nära anlutning till nästa.

– Redan från början tyckte jag att hastigheten var mycket snabb, det flöt otroligt bra. Berättelse efter berättelse, showen var väldigt fascinerande. Den grep tag i publiken, säger han.

– Berättelserna i showen utrycks med dans. Dansarna är helt suveräna och ackompanjemanget med orkestern gör att varje berättelse glimtar framför mitt sinne. Värdarna gör ett fint arbete när de presenterar varje scen och det hjälper verkligen  publiken att ta till sig och förstå berättelserna.

Lin sade att dansarnas expertis väckte starka känslor till de berättelser de porträtterade och den vackra bakgrundskulissen gjorde showen än djupare.

– När en person kommer för att se en show, hoppas han kunna fylla sitt hjärta och sedan gå hem. Det faktum att showen är så ny, och på enkelt sätt hjälper publiken att förstå och bli berörd visar att musiken är oerhört imponerande.

På tal om NTDTV: s sångtävling, sade Lin:

– Det fanns många duktiga tävlande i sångtävlingen. Det bästa med det hela var att det kom folk, inte för att få en utmärkelse, men för att dela våra erfarenheter i sång och teknik med andra artister. Efter den processen kände jag som om vi alla hade växt och mognat. Detta är det bästa priset jag fick från tävlingen.

Lin tyckte att de tävlande från Shen Yun Performing Arts var mycket imponerande.

– Alla sångare i Shen Yun har mycket underbara röster. Shen Yun har turnerat i så många länder runt om i världen. De är oerhört duktiga sångare och de är erfarena världsklassuppträdare, sade han.

Anledningen till att artisterna i Shen Yun är så förträffliga beror på att de lägger stor vikt vid tekniska detaljer och röstkontroll, säger Lin.

– De vet hur man använder sin röst för att uttrycka vissa känslor.

Shen Yun kommer att ge två föreställningar i Birmingham, Alabama, den 21 och 22 augusti på konserthuset, Birmingham-Jefferson Convention Complex. Sedan kommer fem föreställningar att ges i Washington DC, på Kennedy Center Opera House från 26 till den 30 augusti.

Epoch times är stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts. Vänligen se webbsidan, ShenYunPerformingArts.org för ytterligare information.

Översatt från http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/20525/