Taiwanesisk representant i Canberra – ”Shen Yun öppnar upp själens ögon”
Sophia Lin på VIP mottagningen efter Shen Yuns föreställning på Canberra Theatre den 29 mars 2009 (The Epoch Times)


Sophia Lin, den taiwanesiska representanten i Australien, kom till den första föreställningen av Shen Yun Performing Arts på Canberra Theatre den 29 mars. Det var andra gången hon såg en av Shen Yuns föreställningar och hon delade med sig av sina erfarenheter vid VIP mottagningen efteråt.

– Sättet de förändrar och belyser en ny väg är så strålande och levande. Det är också mycket originellt och kreativt. De uttrycker 5000 år av kinesisk civilisation och förser oss alla med ett unikt sätt att se på saker. Jag tycker att framträdandenas design och de färgglada kläderna bländade publiken.

– De får verkligen med sig publiken. Artisternas färdigheter var så skickliga och flinka. Jag kan helt enkelt inte beskriva det. Jag tycker att det är strålande – deras föreställning är så speciell. Den kan verkligen fascinera en publik.

Sophia Lin talade om föreställningens andliga dimensioner:

– Jag tror den får folk att börja fundera. Jag kände att några av musikstyckena verkligen förde människorna till ett annat rike. Jag känner att det öppnar upp själens ögon. Det handlar inte om att använda dina världsliga ögon för att se det, man behöver se djupare, uppleva det mer på djupet och använda ens själ för att se det – det är så man kommer till insikt om sanningen, godheten och skönheten i den här föreställningen.

Lin sade att eftersom hon är från Taiwan och har en bakgrund i kinesisk kultur, så har Shen Yun en väldigt stor påverkan på henne.

– Vi kan verkligen uppleva det i våra hjärtan. Det är därför det finns ett sådant stort gensvar för den här föreställningen i Taiwan.

– Den här föreställningen är så originell och visar en sådan stor godhet. Varje gång jag ser den så blir jag verkligen berörd, avslutade Lin.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/14427/