Statsombud från North Carolina var överväldigad
Adams har undervisat i konst i 38 år på ett ett lokalt universitet i Greensboro North Carolina. (Foto: The Epoch Times)


Bildkonstnären och konstprofessorn, Alma Adams, och North Carolinas statsombud blev förvånad över den höga konstnärliga nivån på Shen Yun Performing Arts show under fredagskvällen.

– Jag blev överväldigad bara av ljudet, musiken och dräkterna. Det är bara så fantastiskt, sade hon efter att titta på showen vid War Memorial Auditorium.

– Jag har inte sett något liknande, det var helt fantastiskt, säger hon.

Adams har undervisat i konst på ett lokalt universitet i 38 år, och har fortsatt att göra det även vid sidan av sin tjänst som statsombud.

Adams tackade alla artister på mottagningen som hölls efter föreställningen och skickade sina hälsningar till Shen Yun å sin, talmannen, Joe Hackney och senatens vägnar.

Jag är utbildad bildkonstnär, så det var underbart för mig att sitta i publiken och se all växelverkan, inte bara den visuella iscensättningen som ni har med kostymer och sceneriet. Jag försökte komma underfund med hur ni lyckades göra dessa förändringar och hålla tajmingen så exakt, det var extraordninärt, sade hon till artisterna. 

– Det var underbart att se hur de integrerar konsten med kulturen, det var så spektakulärt. De är lysande och stora artister. Sångnumren var enastående, allt var underbart.

Adams sade att hon önskade att hennes elever hade kunnat se denna föreställning som är i världsklass och sade att hon kommer tillbaka för att se showen igen om den återvänder till Greensboro. 

– Det har varit mycket givande att ha fått uppleva detta och jag ser verkligen fram emot att ha er här igen. Ni har smyckat vårt samhälle och visat oss er kultur och det är en underbar sak, sade hon direkt till artisterna. Det var helt fantastiskt att titta på föreställningen, att lyssna och lära sig av historierna ni berättade genom både ert bildspråk och er konstnärlighet. 

Till Epoch Times nämnde Adams berättelserna bakom danserna och berömde den animerade bakgrundskulissen i varje dans och musik uppträdande: 

– Det var underbart att se hur snabbt de ändrade bakgrundskulissen och … animeringen … det var helt fantastiskt. Det är första gången jag ser detta, säger hon.

Det hjälpte mig att uppskatta föreställningen och alla de visuella delarna och hur allt hängde ihop. Det var fint och vackert. 

Shen Yun Performing Arts nästa föreställning är den 19-20 september i Portland, Maine. 

Epoch Times är stolta sponsorer för Shen Yun Performing Arts. För mer information besök gärna ShenYunPerformingArts.org


Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/22077/