Statliga tjänstemän lämnar kinesiska kommunistpartiet


Vi är alla statliga tjänstemän. Vissa av oss har följt med i det kinesiska kommunistpartiets (KKP:s) byråkratiska system i 30 år. Under den tiden har våra själar inte fått ro. Eller rättare sagt, våra själar har varit förslavade och satta i exil i 30 års tid. Idag har vi vaknat från mardrömmen och återhämtar våra förlorade själar.

Vi är så chockerade av förlusten att vi vill gråta. KKP har förslavat våra sanna tankar och själar till den grad att vi har blivit hemlösa och kringströvande föräldralösa barn. Våra kroppar har reformerats till tomma skal utan vår mänskliga naturs självständiga tänkande, utan endast ”partiprinciper”. Ledsamt nog var vi inte medvetna om detta utan kände oss bra under hela tidsperioden!

Vi blev vilseledda av det onda partiet att gå med i de kommunistiska unga pionjärerna, det kommunistiska ungdomsförbundet och KKP. På grund av ödesförbindelser har vi nu möjligheten att läsa ”De Nio Kommentarerna om Kommunistpartiet”. Efter självkritik har vi kommit till insikt om att KKP är ojämförligt ont – något så ont har aldrig setts i historien, ont till det extrema!

Nu deklarerar vi högtidligt utan reservation att vi fullständigt avsäger oss det onda partiet och dess relaterade organisationer och vi drar en klar separationslinje från det onda KKP.

Zhang Dali, Zhang Xiaoli, Zhang Shiying, Zhang Dawei
Harbin, Kina
12:e februari 2007

Översatt från engelska.” target=”_blank”>originalartikeln på kinesiska.