Stannade i landet för föreställningen
Mary Kollert, logistikchef (Foto: Jan Jekielek/The Epoch Times)


– Jag skulle egentligen ha åkt till Ungern i kväll men bestämde mig för att stanna här och i Wien för att se föreställningen. Jag är verkligen glad för att jag gjorde det, säger Mary Kollerts som är från Kentucky i USA.

Hon lever i Wien och arbetar som logistikchef.

– Jag hörde om den och läste om det och tänkte för mig själv, ska jag åka idag för att vara i tid i morgon? Sedan tänkte jag för mig själv att jag hellre stannar här och ser föreställningen.

– Jag gillar musiken, de böljande tygerna och trummorna. Jag var mycket imponerad av de olika dansuttrycken som följde musiken, sade Kollerts.

– Min favoritdel var the ”Mongolian cup dance”, jag gillade färgerna och sättet flickorna dansade på scenen. Musiken var också mycket imponerande.

Hon berörde de moraliska värdena i föreställningen, och att hon tyckte om lojaliteten mellan generalen och modern och hur hon sade till honom att välja sitt land före henne.

På sin världsturné kommer Divine Performing Arts att hålla 220 shower i över 60 städer och 14 länder vilket kommer att nå en publik på ungefär 650,000.

Artikel översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-3-7/67194.html