Skådespelare i Chile: "En underbar föreställning"
Montero såg Shen Yuns föreställning den 10 juli på Teletón Theater, i Santiago. Det var också första gången som den New York-baserade ensemblen uppträdde i Chile. (Foto: Aloysio Santos/The Epoch Times)


När Shen Yun gav sin första föreställning den 10 juli på Teletón Theater i Santiago i Chile, spred den en känsla av oskuldsfullhet och renhet.

– Hela föreställningen projicerade detta [oskuldsfullhet och renhet], säger skådespelerskan Montero.

– Jag hittar inga ord för att uttrycka det. Jag kände en hel del ömhet. Jag tyckte den var bra på grund av tekniken och dansarna är perfekta! Den var mycket oskyldig och mjuk. De sände mycket oskuldsfullhet och renhet.

Renheten fanns i hela
showen, sade hon. Montero har uppträtt på tv, på teater och i några kortfilmer. Hon har också studerat konst och kultur.

– Jag anser att det är en show på mycket hög konstnärlig nivå.

Shen Yun Performing Arts som har sin bas i New York försöker återuppliva det uråldriga kinesiska kulturarvet genom legender, kinesisk klassisk dans, musik och sång.

– Den var verkligen underbar och mycket utsökt, säger Montero.

Hon var också imponerad över hur de två presentatörerna vävde ihop berättelsen och föreställningen. Hur de förklarade historien och bakgrunden i dansen på enkelt och humoristisk sätt.

– De förde en dialog med publiken och det kändes mycket mysigt.

Shen Yun har under denna säsong besökt över 80 städer och fler än 600 000 har sett den live.

Shen Yun gav tre föreställningar i Santiago, Chile, mellan 10-12 juli. Showen återvänder sedan till Argentina den 16 juli, denna gång till Cordoba, där de ger tre föreställningar fram till den 18 juli.

Epoch Times är en stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts. För mer information vänligen besök ShenyunPerformingArts.org.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/19423/