Silicon Valleys VD och ordförande gillade DPA
George: Vi tyckte verkligen om det (Foto: NTDTV)


Divine Performing Arts (DPA) framförde sju framgångsrika föreställningar på fyra dagar i San Franciscos historiska War Memorial Opera House.

En av de många närvarande vid söndagens DPA-föreställning var Allen, ordförande, VD och grundare av ett framgångsrikt teknologiföretag i Bay-området.

Allen fick veta om DPA:s Chinese New Year Spectacular genom en annons när han var på en annan föreställning på Opera House och beslutade att ta sin fru, barn och bolagets styrelseordförande, George, för att se showen.

George utropade: ”Färgerna … allt. Vi har verkligen njutit av föreställningen! ”

Efter showen var Allens barn mycket upprymda på VIP-mottagningen när de fick en chans att möta DPA:s artister och de började att imitera de graciösa snurrningarna som de hade sett på scenen. 

– Sexåringen gjorde det fantastiskt bra, de båda verkligen gillade det, sade Allen

På frågan om hans intryck av showen sade Allen: 

– Helt underbart vackra kostymer – de var det som utmärkte sig mest för mig. Fantastisk bakgrund – väl koreograferat och med många människor i samma dans, det var helt enkelt en vacker produktion. 

Han kommenterade också sitt favoritstycke genom att säga: 
-En av favoriterna var vårdansen, med stora blommor som öppnade sig, den var fin.

”The Coming of Spring” är en finstämd dans som skildrar glädje och skönhet av vårens blommor.

Allens gäst, George, har varit företagsledare för flera teknologiföretag, förutom att ha arbetat i många offentliga och privata bolagsstyrelser. Ett av företagen säljer för hundratals miljoner dollar.

George, som har haft mycket med Kina att göra sedan mitten av 60-talet, uppskattade showen och tackade New Tang Dynasty TV för att de presenterar DPA:s Chinese New Year Spectacular i San Francisco.

Det var första gången han såg Divine Performing Arts show. 

– Vi tyckte väldigt mycket om showen och uppskattar verkligen att [DPA] gör produktionen och tar den hit, den var fantastisk. Tack !

Färgerna och den omfattande koreografin tillsammans med oklanderliga klassiska dansrörelser och synkronisering mellan varje dansare och hela helheten, ger en enastående upplevelse. 

– Vi tyckte särskilt mycket om gruppdansen – gruppens prestation var fantastisk, tyckte vi. Färgerna … allt. Vi verkligen gillade det, sade han.


The Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök DivinePerformingArts.org, eller läs om showen som kommer till Sverige i mars på:
www.divineshows.se
http://en.epochtimes.com/n2/content/view/10226