Shen Yuns visuella effekter imponerade på vd för animeringsföretag
Don Regan, vd för FreeRange3D (Foto: Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts framförde ännu en magnifik presentation av traditionell kinesisk kultur genom klassisk kinesisk dans, sång och musik vid the Music Center’s Dorothy Chandler Pavilion den 13 februari. I publiken fanns Don Regan, vd för FreeRange3D, ett företag som gör 3D-animationer och visuella effekter.

– Jag tyckte väldigt mycket om föreställningen; mycket rytmiskt och med ett bra flöde, och det höll intresset uppe hela tiden, sade han.

FreeRange3D producerar animerade 3D-filmer, TV-shower, reklamfilm och tv-spel. Några av företagets mer kända kunder är Warner Bros. Pictures, Marvel, och Microsoft.

Don Regan var mycket imponerad av föreställningens visuella effekter. Under showen använder man den mest avancerade tillgängliga teknologin för att framställa fullskaligt digitalt animerade bakgrunder som komplement till varje nummer.

– De visuella effekterna utgjorde den unika delen av föreställningen, sade han.

– Det var fint att se den kulturella aspekten … Jag tyckte de gjorde en mycket bra porträttering av landsbygden, vilken jag inte har sett tidigare, sade Don Regan också. Hans sade att han också tyckte om de scener som visade förföljelsen av den fredligt andliga utövningsmetoden Falun Gong i Kina.

– Jag är helt för oberoende och mänskliga rättigheter, och jag tyckte att de agerade mycket fantasifullt, sade han.


Radio- och TV-producenten Marcela Correa (Foto: The epoch Times)

Radio- och TV-producenten Marcela Correa (Foto: The epoch Times)

Radio- och TV-producenten Marcela Correa såg också föreställningen och älskade den.

– Det här är andra gången jag kommer för att se showen. Den är vacker. Jag älskar den. Energin, dansarna – de är så proffsiga. Färgerna i showen – budskapet är otroligt. Det är fantastiskt, jag älskar det, sade Marcela Correa.

Marcela Correa producerar för latinamerikanska TV-stationer. Hon tyckte mycket om de andliga temana.

– Det andliga är otroligt. Allt som har att göra med Gud, naturen – ett gott budskap till människorna. Det är otroligt, jag älskar den delen.

– Musiken är fantastisk. Musikkvaliteten är extremt hög; kvalitetsmusik. Och den är levande – jag menar energin som de kan förmedla genom musiken och dansen – för jag förstår inte kulturen. Jag är från Argentina. Genom sättet de dansar förstår jag budskapet. Det är som om jag förstår mer av den kinesiska kulturen. Så det är vackert, otroligt arbete, sade Marcela Correa.

Reporter: Keith Yuan

Shen Yun har tre turnégrupper, vilka kommer att turnera till över 100 städer och ge 400 föreställningar under sina världsturnéer under 2010. Epoch Times är stolt mediapartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information, se ShenYunPerformingArts.org” target=”_blank”>http://stockholm-show.se/

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/29933/