Shen Yun trollband publiken i Dublin
Declan Waters, ordförande i Prolife-Humanlife, hans fru Caramel och dotter Abigail på Grand Canal Theatre. (Foto: Martin Murphy/ Epoch Times)


Till hänryckta applåder och stående ovationer avslutade Shen Yun sin urpremiär på Irland på Dublins Grand Canal Theatre, söndagseftermiddagen den 28 mars.

Det må ha varit en bitande och kall vårdag i huvudstaden men publiken lämnade teatern med ett leende efter att ha upplevt skönheten hos Shen Yun.

Fram till nu har den irländska publiken bara kunnat drömma om att få uppleva ett sådant arrangemang som Shen Yun eftersom det inte funnits någon teater i landet som kunnat uppfylla de särskilda krav som finns för att sätta upp en show som Shen Yun. Tack och lov hann Grand Canal Teatern bli färdigställd i tid till den inledande föreställningen som lämnade publiken i vördnad.

– Jag tyckte showen var fantastisk. Den var enastående, sade Declan Waters, ordförande i Prolife-Humanlife, som såg showen tillsammans med sin fru Caramel och deras dotter Abigail.

Prolife-Humanlife är en välgörenhetsorganisation som sysslar med omvårdnad och utbildning på Irland.

Declan Waters tyckte att allt runt föreställningen var perfekt.

– Det var spektakulärt – dräkterna, koreografin, precis allt. Det fanns ingenting att anmärka på jag kan rekommendera den till alla.

Han fick lära sig mer om Kina genom uppvisningen av dess mångtusenåriga historia och kultur i föreställningen.

– Föreställningen berättade mycket om Kina, vi har lärt oss mycket och vi har fått en bättre förståelse för människorna och allt runt omkring dem. Jag har aldrig sett nåt liknande tidigare. De förklarade mycket om Kina, det kinesiska folket, om landet, allt fanns med, absolut allt.

Epoch Times är stolt mediapartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information, se ShenYunPerformingArts.org

Shen Yun kommer till Cirkus i Stockholm 5-6 april och till Konsert & Kongress i Linköping den 8 april.

För mer information om föreställningarna i Sverige:

http://sv.shenyunperformingarts.org/

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/32256/