"Shen Yun måste ses och upplevas"
Meta Carlsten med barnbarnet Lovisa Zettergren, efter att ha sett Shen Yun Performing Arts föreställning på Cirkus i Stockholm den 9 april. (Foto: Yvonne Kleberg/Epoch Times)


Till Shen Yun Performing Arts eftermiddagsföreställning på Cirkus i Stockholm den 9 april, kom organisationskonsulten Meta Carlsten med sitt barnbarn Lovisa.

Meta Carlsten, hade läst en tidning i Stockholm som hade en bilaga om Shen Yun. Hennes barnbarn, lilla Lovisa, dansar och skulle älska det här, tänkte mormor som köpte biljetter till tisdagens eftermiddagsföreställning.

– Helt fantastiskt, tyckte Meta Carlsten om föreställningen.

Shen Yun visade henne något nytt, en kultur som hon inte känner så mycket till, och hon blev nästan överväldigad när hon tänkte på att den går 5000 år tillbaka i tiden.

– Det är ju så fint illustrerat av presentatörerna innan [varje inslag] och det dem beskrev blev så tydligt i dansen. Visst blev det, frågar hon sitt barnbarn som nickar.

Meta Carlsten säger att det finns mycket i föreställningen som hon kan använda i sitt arbete som organisationskonsult. Hon arbetar bland annat med grupprocesser, mentorskap och coachning.

– Det gav jättemycket inspiration. Det här med gruppen; hur grupper fungerar och att allting ska vara samspelt. Om lojalitet, kärlek och omtanken, synkronisering, framåtanda, att allting kommer tillbaka, ljus och mörker.  Det finns en massa bra saker som man kan använda och som är inspirerande i ett föredrag, faktiskt, sade hon.

Den känsla hon hade i kroppen när hon gick ifrån Shen Yun-föreställningen beskrev hon så här:

– Positiva känslor, glad. Jag känner mig uppfylld. Positiv, längtansfull.

Innan hon gick iväg med sitt barnbarn tillade hon:

– [Shen Yun] måste ses och upplevas och jag kommer tillbaka nästa år och ser en ny föreställning.

Yvonne Kleberg och Barbro Plogander rappporterade.

Shen Yun Performing Arts, med bas i New York turnerar världen över med uppdraget att återuppliva traditionell kinesisk kultur. Shen Yun Performing Arts, med bas i New York turnerar världen över med uppdraget att återuppliva traditionell kinesisk kultur. Den 12 till 13 april har Shen Yun de sista föreställningarna på sin Europaturné i Paris.

För mer information, besök ShenYunPerformingArts.org .
Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing arts.
Epoch Times publiceras i 35 länder och på 21 språk.