Shen Yun kom till Buenos Aires


Shen Yun Performing Arts anlände till i Buenos Aires som första stopp på turnén genom Sydamerika. Det kommer att hållas elva föreställningar i staden innan det bär vidare  .

Årets världsturné har besökt över 80 städer i världen vilket inkluderar Sydamerika för första gången. Efter föreställningarna i Buenos Aires kommer Shen Yun att resa vidare till Santiago i Chile innan de återvänder till Argentina för föreställningar i Cordoba.

Shen Yun Performing Arts har deklarerats vara av intresse av Buenos Aires stadsledare i ett officiellt uttalande och vara ”kulturellt intressant” av kultursekreteraren i Cordoba provinsen

Dansarna är hängivna den traditionella kinesisk kultur som har förtryckts många år i det kommuniststyrda Kina. Shen Yun Performing Arts, med säte i New York har som mission att återskapa de forna traditionella värderingarna och att presentera dess skönhet och djup till den moderna publiken. Företaget använder sig av den senaste teknologin för att presentera en unik, klassisk och innovativ föreställning.

http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/18640/