Shen Yun gästade Lausanne
Lausanne vid Genèvesjön bjuder på en magnifik utsikt över Alperna. (Zhang Yue / Epoch Times)


Den kinesiska dans och musikgruppen Shen Yun Performing Arts bländade publiken vid Théâtre de Beaulieu i Lausanne den 18 mars.

Efter sitt första framträdande i Europa, som hölls i Amsterdam har Shen Yun uppträtt i Brygge och i Frankfurt. Den New York-baserade gruppen tände en ny flamma i den schweiziska staden, som är känd för att den Internationella olympiska kommittén (IOK) har sitt högkvarter där.

Denna livliga stad vid Genèvesjön bjuder på en magnifik utsikt över Alperna. Förutom att vara värd för IOK är Lausanne också värd för Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) som nyligen invigde Rolex Learning Center, känt för sin arkitektur och sina bibliotek och sitt internationella kulturella centrum.

Lausanne är också känt för att vara miljömedvetet, särskilt i fråga om kollektivtrafiken.

Shen Yun blev varmt välkomnat och lämnade ett bestående intryck hos publiken som förundrades över dess skönhet. Philippe Van Holle, ordförande i Celgene Corporation, ett multinationellt biomedicinskt företag, sade:

– Jag är överraskad och helt betagen av färgerna, särskilt den interaktiva bakgrunden och 3-D effekterna.

Pierre Henchoz, privatbankir, uppskattade föreställningen enormt och sade att han ville att Shen Yun skulle ge en föreställning i Basel också, en annan större stad i Schweiz, känd för sin läkemedelsindustri.

En annan besökare var Gabriela Vuichoud, försäljnings- och kundrepresentant för kliniken La Prairie i Lausanne. Hon berättade att hon inte hade förväntat sig ”en föreställning med sådan skönhet, sådan värme, alla dessa färger i framträdandena och artister som var enastående.”

Epoch Times är en stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts. För mer information, besök ShenYunPerformingArts.org

http://www.theepochtimes.com/n2/features/shen-yun/


Publiken på Theatre de Beaulieu i Lausanne den 18 mars. (Zhang Yue / Epoch Times)

Publiken på Theatre de Beaulieu i Lausanne den 18 mars. (Zhang Yue / Epoch Times)