Shen Yun "fantastiskt", sade säljchef
Roseanna Yuen från Hong Kong såg Shen Yun på Folketeatret i Oslo den 11 april. (Foto: Anders Eriksson/Epoch Times)


Shen Yun framträdde inför ett välfyllt Folketeateret i Oslo den 11 april. Det var avslutningen på den skandinaviska delen av deras världsturné.

Rosanna Yuen är säljchef för ett tillverkningsföretag med över 500 anställda. Hon blev tipsad av sin förra lärare om föreställningen och var imponerad.

– Fantastiskt! Jag kom med min svärmor. Hon älskade det.

Rosanna kommer ursprungligen från Hongkong men har bott i Norge de senaste tre åren. Hon säger att hon aldrig sett en föreställning som Shen Yun förut och tyckte den var speciell, ”mycket rörande”.

Hon sade att hon mådde mycket bra av att se föreställningen och njöt av dansen och musiken. Särskilt berörd blev hon av dansscenen där en mor och dotter som utövar meditationsmetoden Falun Gong blir fängslade i dagens Kina.

Ett par som Epoch Times träffade under pausen på showen var norske marinofficeren Svein Jacobsen och Anne Kristin, som arbetar som hälsosekreterare. Båda lovordade föreställningen.

– Spektakulärt! Häpnadsväckande! Jag är mycket nöjd, utbrast Svein Jacobsen.

Han uppskattade att de två konferenciererna gav bakgrundsinformation om varje dans för att ge publiken en djupare förståelse.

Anne Kristin sade att hon också tyckte föreställningen var mycket njutbar.

– Jag tycker verkligen den är trevlig. Färgerna och intrycken, mycket fint. Jag tyckte verkligen om den.

Intervjuerna gjordes av Pirjo Svensson och Yvonne Kleberg från Epoch Times Sverige.