Shen Yun briljerar med unika och harmoniska färger
Eliana da Silva, designer, Stockholm 2008-03-20. (Foto: Epoch Times/Lilly Wang)


Eliana da Silva, designer i Stockholm, känd för sitt skapade av personliga saker och kläder, sade att de färger hon såg på kostymerna i Shen Yun Chinese Spectacular var annorlunda jämfört med allt annat hon har sett förut. De är ”så harmoniska”.

– Det är fantastisk design, mycket vacker. Det är något levande. Man blir glad av de vackra färgerna och linjerna, sade Eliana.

Eliana har sina rötter i Latinamerika vars kultur kännetecknas av många färger. Men de färger hon såg i galaföreställningen är unika.

– Det är så fantastiskt med så mycket färger, harmoniskt på ett annat sätt, så mjuka, sköna att se, sade hon.

Eliana uppskattade också den enastående bakgrunden som hon tycker är nyskapande. Ur det två och en halv timme långa programmet tyckte Eliana bäst om inslagen med buddhor. De påminde henne om Tibet och väckte empati hos henne.

– Jag känner för dem som är där, sade Eliana.

I numret Frukten av godhet sökte två ungdomar skydd från åskväder i ett övergivet buddhisttempel med många heliga statyer. En av pojkarna försökte skydda statyerna från regnet och fick uppleva ett magiskt gensvar.

Publiken på primärvisningen visade stor uppskattning med spontana och långa applåder under hela föreställningen. Shen Yun Chinese Spectacular går upp på Cirkus igen den 24-26 mars, samt på Konsert & Kongress i Linköping den 27 mars. Den 3 april återkommer Shen Yun till Cirkus efter en sejour i Tammerfors, Finland.