Senatorn: "En avsevärt mycket bättre föreställning här"
Senator Mark Furner uppskattade premiären av Divine Performing Arts Chinese Spectacular i Brisbane den 7:e april. (Mingguo/ Epoch Times)


Senator Mark Furner beskriver Chinese Spectaculars premiärföreställning i Brisbane, Australien, som ”helt fantastisk!”

Furner var med sin hustru i Peking år 2000 och såg kinesiska föreställningar där, men i jämförelse tycker han att Chinese Spectacular är ”öppen och sann” och ”inte alls som dem i Peking – det går inte att jämföra dem med vad vi sett ikväll”.

— Det var en avsevärt mycket bättre föreställning här, i fråga om allt, och jag älskade det, säger han.

En annan väsentlig skillnad mellan Chinese Spectacular och de shower som Furner såg i Peking är berättelsernas tillgänglighet. Den kinesiska klassiska dansen, musiken och de digitala bakgrunderna gör det möjligt att förstå berättelserna, menar Furner.

— Jag tycker att [berättelserna] var mycket spännande och lätta att följa med i och förstå — det var inte någon svåråtkomlig tråd att följa, säger han.

Furner som är intresserad av kinesisk kultur beskriver showen som ”unik”.

– Eftersom kinesisk kultur intresserar mig upplevde jag djupet i kulturen genom kvällens föreställning. ”Den mongoliska skåldansen” var en klar favorit liksom ”Havsnymfer”. Jag uppskattade färgerna, dräkterna och bakgrunderna. Jag tycker att koreografin var bra och jag blev fullständigt betagen, berättar han.

För att sammanfatta sin upplevelse med tre ord säger Furner: ”Helt briljant — enastående!”

När vi undrar ifall han skulle vilja bjuda sina vänner till att se föreställningen svarar Furner:
— Oh ja! Jag skulle definitivt ta dem med mig och se föreställningen.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-4-7/68753.html