Sångerska från Kina: 'Kung fu-dansarens återkomst´
You Pingting, en sångerska med betyg från Fujians universitet, College of Art. (Ji Yuan/ Epoch Times)


NEW YORK — You Pingting, en sångerska från Fujians konstuniversitet, säger att hon älskar klassisk konst. Hon har själv en dansartists elegans.

Den 5 februari bjöd en vän in You för att se Chinese New Year Splendor, framförd av Divine Performing Arts company i New York.
– Dansarna och sångarna var mycket professionella. Jag lärde mig dansa redan som liten. Divine Performing Arts använder en fundamental klassisk dansteknik, sade You.

Hon nämnde också sångarna:
– Tenorens röst var väldigt mjuk och högfrekvent. Sopranerna uppvisade också högsta möjliga förmåga. Jag kan säga att jag inte kunde hitta något som var fel. Jag uppskattade särskilt tenoren Hong Mings framträdande.

You sade också:
– Programmet visade framgångsrikt upp huvudidén i showen — sanning, medkänsla, tolerans — och att så småningom komma vidare till Buddhas rike. När jag såg scenen som visade lidandet hos Falun Gong-utövare, fick jag en djup känsla av att de tre kvinnliga artisterna i högsta grad presenterade sanning, medkänsla och tolerans. På slutet, förvånade krigstrummorna mig med mod och entusiasm. Dansen i scenen ”Havets nymfer” fick mig att se riktig gudomlig scenkonst.

Pingting sammanfattade sin syn på showen; i ”Kung fu-dansarens återkomst” är både ljudet och känslan perfekt!

För att se andra shower i Divine Performing Arts världsturne, besök: http://www.DivinePerformingArts.org/
http://en.epochtimes.com/news/8-2-7/65555.html