Sam Paris höll stödkonsert för kinesisk galaföreställning
Sam Paris och Natural Singers håller igång. (Foton: Zhihe Li/ Epoch Times)


Sam Paris och gospelkören Natural Singers gav på lördagkvällen den 20 september en livfull konsert i Allhelgonakyrkan i Stockholm. Ungefär hundra personer var på plats. Paris har beslutat att donera hälften av intäkterna från konserten till artistgruppen Divine Performing Arts, vars föreställning berörde honom på djupet då de framträdde på Cirkus, Stockholm i mars i år.

Publiken drogs med i Paris skönsång och de svängiga körframträdena. I sången ”We need to hear from you” gav de tre gästande dansarna i gruppen Lotus en liten försmak av den kinesiska lotusdansen, som uppvisades i sin helhet efter pausen, och sedan var det åhörarnas tur att ge sig in i sången.

Även Maya de Vesque gästade kyrkan denna lördagkväll. Hon framförde ”La foule” ackompanjerad av bland annat dragspel och piano.

Sam är född i Brasilien, men uppväxt i USA där han gjort karriär som sångare. I Sverige har han bott i fyra år. Han berättade att han har sett många shower i sina dagar, men att få av dem levt kvar i honom. Divine Performing Arts föreställning var annorlunda.


Dansgruppen Lotus framför en lotusdans.

Dansgruppen Lotus framför en lotusdans.

– Det finns många saker som du kan uppleva i livet och vissa saker är bra och andra dåliga. Om du åker till Rom vill du träffa påven, om du åker till Paris vill du se Eiffeltornet. Åker du till Italien vill du se det lutande tornet i Pisa, i Rio de Janeiro vill du besöka Copacabana, åker du till Las Vegas vill du besöka kasinon. Men om du vill klara dig genom livet så måste du se Divine Performing Arts. Gå och se showen, sade Sam.