Roligare julklappsinslagningar
Olika förslag till presentförpackningar från Hometalker


Det finns två spännande inslag i att få presenter: paketets utseende och avslöjandet av innehållet. Varje present, oavsett hur fantastisk den är, blir mindre spännande om man får den i plastkasse eller i andra enklare förpackningar.

För att verkligen imponera på dina vänner och familjen, strunta i det vanliga presentpappret och gör något annorlunda genom att använda roliga presentförpackningar för att få dina presenter att utmärka sig!

1. Säg farväl till omslagspapper


(Hometalker Holly @504 Main)

(Hometalker Holly @504 Main)

Gör om presenter i kartonger till mini-retro-resväskor och skapa helt unika och löjligt gulliga presentförpackningar! Du kan även göra dessa små paket personligare med gåvomottagares favoritfärger och klistermärken med tema. 

2. Minidekoration


(Hometalker Morena @Morena's Corner)

(Hometalker Morena @Morena’s Corner)

Lägg till en liten bit helgglädje och gör själv minikransar till dina julklappar.  Dessa små kransar är den perfekta balansen av bedårande och chic, och de är så enkla att du kan göra en till varje present!

3. Vikningar med servetter


Project (Hometalker Gail @Purple Hues and Me)

Project (Hometalker Gail @Purple Hues and Me)

Använd alla färgglada roliga jultecken till din julklappsinslagning genom att vika festliga servetter på konservburkar! Du kan enkelt fylla dina helgfärdiga burkar med små presenter eller godsaker! Lägg till lite glitter och andra detaljer och den sticker ut!

4. Roliga klädnypor


(Hometalker Ronja @Nur Noch)

(Hometalker Ronja @Nur Noch)

Dekorera dina gåvor med små personliga meddelanden på klädnypor, för att glädja dina vänner och familj. Skriv klassiska julmeddelanden, rita små bilder eller gör varje nypa personlig för dina speciella personer.

5. Något för alla


(Hometalker Amy @Delineate Your Dwelling)

(Hometalker Amy @Delineate Your Dwelling)

Tro det eller inte men gåvan är faktiskt inne i muggen. Överraska dina favoritkaffedrickare med en dubbel gåva och paketera deras presenter i en läckert dekorerad mugg. Muggen har du själv dekorerat med egna meddelanden och mönster, ett enkelt hantverk. Para detta med gourmétkakao och de kommer att vara dig evigt tacksamma!

6. Klara att ges bort


(Hometalker Sarah @Homeology)

(Hometalker Sarah @Homeology)

Genom att använda polymeriserad lera och målarpennor kan du skapa förtjusande popmärken med alla dina favoritbilder och festliga ord till julhelgen. Dessa enkla små brickor skapar ett fantastiskt och exklusivt utseende som verkligen lägger till en wow-faktor till din gåva! Bli inte förvånad om presentmottagaren förvandlar dessa brickor till hängande halsband eller örhängen när de fått din present.

7. Jultomte i förklädnad


(Hometalker Sharon @Life After Empty Nest)

(Hometalker Sharon @Life After Empty Nest)

Alla älskar julklappar och alla älskar jultomten – det verkar nästan självklart att dessa två idéer tillsammans skulle vara den bästa tänkbara julöverraskningen. Låt dina nära och kära hitta tomten under granen genom att paketera dina gåvor i tomtens klassiska dräkt – bälte, hatt, och allt!

För snitsigare och smartare julidéer ta en titt på vår juldekorationssida på Hometalk!

Översatt från engelska.