Rödmulade Rudolf kan bli en drake


Renar i all ära men efter årets julhelg kanske tomten börjar överväga ett snabbare transportmedel – något med fjäll och svans – för julnattens viktiga åktur.

Julunderhållningen i the Big Apple kommer inte att var sig lik efter att Holiday Wonders kommit till stan. Nya danser, tralliga melodier och fantastiska dräkter och bakgrunder kommer garanterat att glädja vem som helst som önskar något lite annorlunda inför kommande storhelg.

Föreställningens berättelser
framförs med perfektion och elegans, och har fått publiken att återkomma år efter år. Åskådarna hamnar mitt bland storslagna historiska dynastier och österländska dundrande trummor.

Marknadsföringschef Elizabeth Wang säger att programmets färggranna kostymer och vackra sånger definitivt kommer att lysa upp säsongens mörka kvällar.

– Berättelserna och danserna tar med åskådarna till en svunnen tid, men än mer underhåller den. Det är en föreställning för alla åldrar, säger hon.

Föreställningarna ackompanjeras
av såväl ljuv som kraftfull musik från Divine Performing Arts orkester. Klassiska västerländska instrument och folkmusik skapar tillsammans det bästa av traditionell kinesisk kultur.

Huvudsäsongen för Divine Performing Arts föreställningar är under vinterhalvåret, med familjeföreställningen under jultid och snart därpå den kinesiska nyårsföreställningen som framförs över hela världen.

Holiday Wonders kommer kanske inte att skicka en drake till Nordpolen men kommer att behaga den som önskar rafflande underhållning och vem vet, kanske dyker tomten också upp!

Epochtimes är stolta sponsorer av Holiday Wonders vid the Beacon Theater och på övriga orter. För biljetter och föreställningsinformation se här

Översatt från engelska