Repliker från publiken
Pornjuk Srepusharawoot, doktorand vid Uppsala universitet, menar att föreställningen relaterar till buddismen som är hans religion. Foto: Yvonne Kleberg/Epoch Times)


Per Mattsson arbetar till vardags med elektronikforskning.

– Jag gillade dansen där tjejerna hade skålar på huvudet, det var ett fantastiskt nummer och de gick ju som som lätta fjun, sade Per Mattsson.

– Och sen var ju föreställningen starkt politisk också, oerhört starkt, särskilt de där sista numren där de hade västerländska kläder på sig; det var starkt, väldigt starkt.

Vad tyckte du om det?

– Det var underbart, sade Per Mattsson.

– Fantastisk show, jag har aldrig sett en show som den här, inte ens hemma i Thailand, den är väldigt bra enligt min mening, sade en entusiastisk Pornjuk Srepusharawoot, doktorand vid Uppsala universitet.

– Trumgruppen var helt fantastisk, de måste ha tränat väldigt mycket för att träffa så exakt samtidigt, man blir glad av att uppleva det.

Pornjuk hade sin kinesiske kollega med sig, Hongting Shi, som bara hade varit i Sverige några månader och han planerade att åka tillbaka till Kina när studierna var avklarade.

– Min mamma är en ballerina och jag har sett henne dansa en mongolisk skåldans och jag gillade det numret bäst för det hade så vacker stil.

– Jag skall berätta för mina vänner att gå och se showen, avslutade Hongting.