Radiokorrespondent: ”En fräschör utöver det vanliga—en bro mellan öst och väst”
Ruggero de Pas (till höger), radiokorrespondent på Suisse Italienne i Frankrike, delade med sig av sina intryck i pausen av Spectacular. (Foto: Michal Neeman/The Epoch Times)


Premiären för Chinese Spectacular i Paris på Palais des Congres 29 februari, berörde många i publiken med sin oskuldsfulla renhet.

– Jag tyckte detta var häpnadsväckande, och att det hade en extraordinär fräschör. Vi är inte vana vid den här typen av musik eller dans, inte heller av den här glädjen, sade Ruggero de Pas, som är radiokorrespondent på Suisse Italienne.

Han fortsatte:
– Jag uppskattade särskilt vissa scener där man fick se utomordentliga bedrifter i artisteriet. Särskilt sångerna, men även i vissa dansnummer visades förmågan och vigheten effektivt upp hos dansarna.

– För mig var budskapet
fräschhet och enkelhet. Jag gillade det. Det kan man se hos barn, och om vi kan förbli som barnen på det viset, då är det särskilt bra.

Ruggero lade också märke till kopplingen mellan mytologin och känslan av vördnad i Spectacular.

– Det var där som det verkade ligga väldigt nära vår kultur med de grekiska och romerska gudarna. Det påminde mig om min barndom och mina studier i mytologi.

För mer information om kommande shower av Divine Performing Arts, besök gärna:
www.shenyun.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-3-1/66842.html