Publiken i Florida: 'En otroligt gudomlig uppvisning'
Thoram Charanda och hans familj njöt av föreställningen i St. Peterburgs Mahaffey Theatre den 29 december. (Foto: Annie Wu/Epoch Times)


Thoram Charanda som arbetar för Walt Disney Company, såg Holiday Wonders tillsammans med sin familj på St. Petersburgs Mahaffey Theatre den 29 december.

– Jag uppskattade den väldigt mycket. Jag uppskattade Buddhorna, Falun Gong och trummorna som var fenomenala. Jag tycker att den unge konstälskande pianisten var häpnadsväckande. Det var mycket vackert, så jag uppskattade det väldigt mycket, sade Thoram.

Han lärde sig mig mer om Tang-dynastin och berättelsen om den gudomliga motsvarigheten som förde renässansen eller guldåldern till Kinas civilisation och hur det skedde genom gudomlig inspiration.

– Jag tyckte att den var mycket bra. Jag gillade det första framträdandet (Creation). Jag tyckte om allt, sade Thorams äldsta dotter.

Shata Ben-Avari, Thorams fru, berättade för en journalist:

– Det var vackert med alla dessa dansstycken med solfjädrar och långärmade klänningar och jag tyckte verkligen det var mycket vackert gjort. Jag älskade dessa framträdanden som har integrerats med den kinesiska kulturen. Detta är en vacker sammanslagning av konst, kultur och kostymdesign i en otroligt gudomlig framställning.

IT-systemadministratören John Arocho, som är av såväl japanskt och koreanskt som kinesiskt ursprung, lovordade föreställningen:

– Jag älskade den verkligen. Min favorit var Mongolian Bowl Dance; den var häftig. Jag älskade den verkligen. Det är definitivt någonting jag kommer att gå och se igen. I ett skede av mitt liv tyckte jag verkligen mycket om trummor, och trummandet var majestätiskt kombinerat med konstnärernas underbara färgillustrationer under hela föreställningen. Jag tyckte att trummarna uppvisade stor konst.

Tjänstemannen Tracey Torres sade:

Vi uppskattade verkligen föreställningen, vi tyckte den var vacker. Jag tyckte bäst om trummorna – det var så vackert. Lotusdansen och blomdansen med dess vackra kostymer var underbar. Vi uppskattade den verkligen.

Både Kelly Swiss och hennes väninna Mary Cordary uppskattade föreställningen, ”Jag tycker att föreställningen var helt underbar, kostymerna är helt fantastiska och jag älskade musiken. Jag är mycket glad att jag kom i kväll.”

Mary sade:

– Jag tyckte mest om Mongolian Bowl Dance. Den var fantastisk. Jag är också glad att jag kom, jag håller med henne. Kostymerna var praktfulla och musiken var underbar. Det var en sådan fantastisk upplevelse.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-1-2/63503.html


Kelly Swiss och Mary Cordary på Mahaffey Theatre den 29 december. (Foto: Annie Wu/Epoch Times)

Kelly Swiss och Mary Cordary på Mahaffey Theatre den 29 december. (Foto: Annie Wu/Epoch Times)