"Professionellt och mycket behagligt"
Edith Nelson (till vänster) med dottern Priscilla Freaver och barnbarnet Olivia Freaver såg Chinese Spectacular i Melbourne på lördagskvällen. (Foto: Scott Hu/The Epoch Times)


Edith Nelson, från Nelson Funerals, såg Chinese Spectacular i Melbourne i Australien på lördagen.

– Jag tyckte om den. Under andra delen insåg jag att det fanns ett budskap i den och det blev väldigt tydligt för mig. Jag tyckte det var underbart att se denna frid och harmoni. Om vi alla kunde leva med den skulle det bli en bättre värld, sade hon.

– Det kom fram mycket starkt, och i och med att det tolkades på det sätt det gjordes blev det mycket behagligt; det var helt enkelt förtjusande.

– Jag tyckte alltihop var professionellt och mycket behagligt, sade hon.

Edith Nelson talade särskilt om numren ”Havsnymferna” och ”Mongolisk skåldans”. Dansen med vågorna var en favorit. De jobbade verkligen tillsammans som ett team.

– Dansen med tekopparna handlade helt om att föra sig, och med de små skorna, allt handlar om att föra sig och hur de inrättar sig i leden på ett sätt vi alla borde.

– De manliga dansarna var väldigt kraftfulla. De var underbara. Visualiseringen med den digitala bakgrunden var jättebra, den mixade på ett underbart sätt hur saker kom och gick. Öppningen var helt enkelt fantastisk, sade hon.

Priscilla Feaver dansar gymnastisk dans.

– Vi ser mycket teater och dans. Vi känner till mycket om gymnastisk dans och vi vet mycket om de estetiska rörelserna så vi förstår hur viga de, är sade Priscilla Feaver.

– Jag är fascinerad över deras sätt att gå… det är som om de går på eld, sade Feaver på frågan om skillnaderna mellan dansstilarna.

– Den berörde människors hjärtan.

Marianna Badena såg Chinese Spectacular på lördagskvällen i Melbourne, Australien.

– Det var mycket bra, mycket färggrant. Det var inspirerande och fint att se hur budskapet gick fram till folk och hur det berörde deras hjärtan, sade Marianna Badena.

– Jag förstod mycket klart och även sångaren uttryckte det väldigt tydligt. Också texterna var tydliga, sade hon efter föreställningen.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-3-29/68236.html


Marianna Badena (till höger) njöt av Chinese Spectacular i Melbourne lördagen den 29 mars. (Foto: April Sun/The Epoch Times)

Marianna Badena (till höger) njöt av Chinese Spectacular i Melbourne lördagen den 29 mars. (Foto: April Sun/The Epoch Times)