Producent: Divine Performing Arts för med sig hopp till världen


-Helheten, det estetiska som jag fick från den här produktionen var fridfull, lugn och harmonisk. I en kaotisk, traumatisk och negativ värld förde Divine Performing Arts med sig något alla längtar efter: ”hopp”

Miranda äger ett eventbolag. Han var i Los Angeles den 4 januari och såg showen som förbluffar världen—Divine Performing Arts (DPA). Divine Performing Arts 2009 världsturné kommer att göra framträdanden i 80 länder och på fyra kontinenter, de sprider äkta kinesisk kultur, forna myter, legender och principer. 

Mirandas företag har träffat celebriteter såsom Tom Cruise, Heath Ledger och Denzel Washington och delger här sin syn på showen: 

-Skönhet är det första som jag tänker på. Skönhet via dans och musik. Skönhet via kostymer och visuella bilder. Men skönheten är mer än det enkla visuella. Det är en skönhet som berör varje individs innersta själ och en skönhet som bringar i dagen hur mycket gemensamt mänsklighetens olika kulturer har med varandra och att vi alla är en global familj, den för med sig fred, kärlek och välstånd till en värld som utmanas av bitterhet, kaos och hat… till föreställningsvärlden och till den samtida kulturen för Divine Performing Arts med sig hopp: hopp om en bättre värld, hopp för en bättre framtid, hopp för ett bättre liv.

Han fortsätter: 
-Genom danskoreografin, via visuella bilder och musiktolkningar tas Divine Performing Arts publik med på en resa till forntida eror med frodiga scener och emotionella dramer, med en ungdomligt artistisk energi och entusiasm.

Miranda anser att vad berättelserna uttrycker en gång var en sann inspirationskälla. 
-Koreografin porträtterade de visuella bilderna i perfekt förening med karaktären, berättelsen och temat, medan kläduppsättningen och regin var verkligen magnifik. Dessutom hade man integrerat koreografin i dansen med de visuella bilderna som visades mycket utmärkt på bakgrundsduken, det var helt enkelt genialt.

För Miranda –en musikälskare och musiker, var DPA orkestern en enastående del av showen. 
-Levande musik etablerar ett särskild organiskt förhållande som förbinder föreställningen [både dansen och musiken] med publiken och det gjorde Divine Performing Arts väldigt väl.

Orkestern kombinerar kinesiska och västerländska instrument för att skapa ett unikt och vackert ljud. Just nu är det den enda orkestern som har både västerländska och kinesiska instrument.

-Professionalismen och nivåns förträfflighet [DPA artister] utmanar en att vara det bästa och att få vara en del av det i någon form vore verkligen en sann ära. Jag vet att jag inte nämnde hur förträffliga vokalisterna var, men var lugna, även om jag inte förstod ett endaste ord vad de sjöng, blev jag djupt berörd över vad de uttryckte och styrkan hos varje vokalist.

The Epoch Times är stolta sponsorer av Divine Performing Arts 2009-års världsturné. Se www.DivinePerformingArts.org för mer information.

Översatt från engelska: http://en.epochtimes.com/n2/content/view/10046/