President för Rotaryklubb: Shen Yun är en utbildning i moral
Wang Bowei, president för Rotary Club Taiwan (Wu Cenxi/Epoch Times)


Wang Bowei, ordförande för Rotaryklubben i Taiwan, samt president för GeneSys Rack Corporation, såg nyligen premiären för Shen Yun Performing Arts i Taipei. Han förundrades över sammansmältningen av konst och kultur i Shen Yuns framträdande .

– Det är verkligen jättebra! Det är mycket imponerande från början till slut!

Wang Bowei har länge varit medlem i Kuomintangs (KMT) kampanjgrupp. 2008 var han viceordförande för det nationella president kampanjteamet. Han betonade att med sitt uttryck av ljus och skönhet var Shen Yuns framträdande det bästa ”läromaterialet för utbildning i moral”.

– Efter att ha sett Shen Yun insisterar man inte längre på att få det man inte ska ha. Dessutom kommer ens andliga nivå att höjas!

Efter föreställningen kände Wang en mild kraft från Shen Yun som vägleder människor till godhet och att förbättra sin mentalitet. Vidare sade han att vårt moderna samhället är i särskilt behov av Shen Yun-föreställningen. Han uppmuntrade fler vänner att komma och se och uppleva skönheten hos Shen Yun.

– Shen Yun har en fin sammansmältning av dans, konst och musik. Genom hela föreställningen presenteras den värdefulla kinesiska historian och berättelser av historisk betydelse genom artisternas kroppsrörelser, dans, musik och sångröster. Det är fullkomligt imponerande, sade han.

Han lovordar också Shen Yun för att vara en ära för kineser som flyttat utomlands.

– Genom konst och kultur tolkar Shen Yun framgångsrikt den långa historiska floden. Det måste vara ett nöje för utlänningar.

Rotary Club, Junior Chamber, Lions och Kiwanis räknas som de fyra största industriella och kommersiella klubbarna i Taiwan och deras medlemmar utgörs av entreprenörer som beundras för sitt trägna engagemang för välgörenhet och samhällsnytta. Wang Bowei får ofta inbjudningar från hela landet för att hålla föredrag.

Läs originalartikeln på kinesiska: http://shenyun.epochtimes.com/b5/10/3/20/n2850843.htm

Epoch Times är stolt mediapartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information, se ShenYunPerformingArts.org

Shen Yun kommer till Cirkus i Stockholm 5-6 april och till Konsert & Kongress i Linköping den 8 april.

För mer information om föreställningarna i Sverige:

http://linkoping-show.se/

http://stockholm-show.se/