Pianist beundrar den fulländade danstekniken
Victoria Theodore, pianist från Oakland, tyckte mycket om musiken i Chinese New Year Spectacular i San Francisco. (Foto: Maria Daly Centurion/The Epoch Times)


Folk kom från hela området runt San Francisco Bay Area för att titta på den första föreställningen i San Francisco av Chinese New Year Spectacular, som är ute på en fyra månader lång turné och framför sju föreställningar i staden.

Temat kretsar kring det kinesiska nyåret, en stor högtid för det kinesiska folket som sägs vara fyllt av traditioner, glädje och hopp. Glädje är precis vad många personer i publiken kände efter att ha sett den första halvan av Spectacular.

Victoria Theodore, pianist från Oakland, hade mycket att säga i pausen.

– Det var vackert. Dansarna var underbara. Deras teknik var fulländad, sade Victoria.

Divine Performing Arts, som framför föreställningen, tränar året runt tillsammans med en levande orkester för att utveckla den koordination och färdighet som imponerade på Theodore.

– Jag tyckte om musiken, sade hon.

Särskilt gillade hon hur dansarna rörde sig i takt med musiken.

– Musiken passade dansen väldigt väl. Det var mycket upplyftande, tyckte Theodore.

Theodore blev inbjuden av en vän för att se föreställningen. Hon kände att det skulle vara något som ”barnen skulle tycka väldigt mycket om”.

Epoch Times sponsrar Divine Performing Arts som kommer att framföra sin föreställning i mer än 60 städer runt om i världen under 2008. För att hitta en föreställning nära dig, gå in på www.bestchineseshows.com.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-1-23/64604.html