"Perfekt" ur en konstnärs synvinkel
Den berömde konstnären Jean-Michel Bouchardy och hans hustru Huguette Bouchardy. (Foto: Tang Hong/ Epoch Times)


Konstnären Jean-Michel Bouchardy från Schweiz har gjort sig känd för sina tavlor och skulpturer, väggmålningar och sitt glasmåleri. Man kan se hans verk i kyrkan Saint George i Geneve, där en del av hans färgglada glasmålerier finns. Han såg showen Divine Performing Arts ‘Chinese Spectacular’ med sin hustru Huguette Bouchardy.

– Konst är hela mitt liv. Ur en konstnärlig synvinkel kan jag bara använda ordet ”perfekt” för att beskriva den här föreställningen. Imponerande! sade Bouchardy.

– Jag målar tavlor och man stöter ofta på mitt namn i tidskrifter om professionell konst. Målerikonstnärer har en unik förståelse av färg. Ur mitt perspektiv är dräkterna, musiken, bakgrundsbilderna, koreografin och användandet av färger i den här föreställningen perfekt. Samtidigt illustreras dessa element, i kombination med innehållet och meningen bakom framträdandet, med perfekt harmoni. Jag tyckte väldigt mycket om det!

Huguette Bouchardy tillade:
– Det här uppträdandet är så spännande! Det är totalt annorlunda från andra föreställningar som vi sett. Den är perfekt i innehåll och form. Den har en mycket hög artistisk nivå.

översatt från engelska: http://en.epochtimes.com/n2/arts-entertainment/geneva-divine-performing-arts-5321.html