Parlamentsledamot: "Väldigt glad att vara här"
Den kanadensiska parlamentsmedlemmen Bill Siksay besökte Chinese Spectacular. (Andrea Hayley/The Epoch Times)


Parlamentsledamot Bill Siksay gick på premiären av Chinese Spectacular på Surrey’s Bell Performing Arts Center på fredagen.

– Jag är imponerad, det är så vackert att se på, dansarna är så smidiga och berättelserna är väldigt intressanta. I slutet av den första halvan, med trummorna — det var kanonbra. Jag tyckte verkligen mycket om trummorna, passionen och pulsen i dem. Det fick mitt inre att vibrera.

Divine Performing Arts har varit på en internationell turné sedan januari i år och har med sin föreställning Chinese Spectacular försökt väcka liv i den sanna traditionella kinesiska dansen och musiken och presentera den för världssamfundet.

– Jag tycker det är bra att man firar Kinas långa kultur och historia. Där finns så många positiva saker att uppmärksamma. Föreställningen demonstrerar definitivt en mängd av de sakerna. Jag är väldigt glad över att vara här och lära mig mer om den kinesiska kulturen.

Denna artikel är baserad på en intervju av NTDTV, mediapartner till Epoch Times.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/news/8-4-26/69767.html