Ordförande för universitetet i Tainan: ”Spectacular har uppnått kulmen av perfektion
"Chinese Spectacular har nått perfektion”, sade ordförande på universitetet i Tainan, Leou Y. M. Huang. (Foto: Epoch Times)


Efter att ha sett Divine Performing Arts andra show i Taiwans fjärde största stad Tainan den 1 mars, 2008 sade ordföranden för Tainans universitet, Leou Y. M. Huang att hon bara kunde beskriva showen med att den ”uppnått perfektion”.

Huang var mycket imponerad av dansarna eftersom hon förstod att de lagt ner enorma ansträngningar i sin träning. Hon tyckte att dansarnas prestationer var perfekta genom hela föreställningen, och att effekterna med den digitala bakgrundsskärmen var ”häpnadsväckande”. Hon sade att showen är så magnifik att alla borde ta med sig sina familjer för att se den.

Huang lade särskild vikt vid att Divine Performing Arts har återupplivat den inneboende skönheten av den traditionella kinesiska dansen, och hon tyckte att showen var mycket uppmuntrande och rörande.

Det framträdande
som imponerade mest på henne var:
– ”Lady of the Moon”, eftersom den särskilt kan väcka upp kinesernas minne av den traditionella kinesiska dansen. Den har sedan länge varit en av de traditionella kinesiska legenderna.

– Showen var perfekt, sade Huang

Epoch Times är stolta sponsorer av Chinese Spectacular. För mer information samt uppgifter om Divine Performing Arts kommande shower, besök gärna: www.shenyun.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-3-1/66843.html