”Omöjligt att inte bli tagen av den här föreställningen”
Både Katrine Falstad och Jennelie Andersson, som själva undevisar i dans, tyckte showen var fantastisk. (Foto: Yvonne Kleberg, Epoch Times)


Katrine Falstad och Jennelie Andersson är två vackra unga kvinnor som sysslar med dans och de blev betagna av Chinese Spectacular på annandag påsk.

Både Katrine och Jennelie sysslar med dans. De undervisar i showdans och dessutom vidareutbildar sig Katrin i dans, medan Jennelie studerar på gymnasiet.

Vad anser de båda om dansen i Shen Yun-föreställningen?

– Jag blev väldigt tagen av föreställningen. Jag tyckte den var helt fantastisk och jag har aldrig sett något liknande, sade Katrine.

– Ja, det var en magisk upplevelse, ansåg Jennelie. Det finns en skillnad (mot västerländsk dans). Här finns en helt annan känsla än vad vi är vana vid. Det här är vackrare.

– Det kommer liksom inifrån dem, det gör det verkligen, tycker hennes väninna.

De tyckte att formationerna som dansarna bildade och de uttryck som de fick fram, gav dem mycket inspiration för det skapade ett väldigt fint slutresultat. Om man vill ta del av en massa olika världar, lite fantasi blandat med verkligheten, då ska man se den här föreställningen, kom de fram till.

Jennelie anser att speciellt borde de styrande i Kina se den. Anledningen säger hon är att:

– Det känns som om det är omöjligt att inte bli tagen av den här föreställningen. Man kände verkligen någonting.