New Yorks borgmästare sänder en hälsning till Divine Performing Arts
New Yorks borgmästare Michael Bloomberg skickade en officiell välkomsthälsning till Divine Performing Arts Company, som uppträder på Radio City Music Hall den 24 och 25 januari. (Foto: Chris Hondros/Getty Images)


NEW YORK – New York Citys borgmästare Michael Bloomberg skickade en officiell hälsning till Divine Performing Arts Company med anledning av den New York baserade gruppens kommande föreställningar på Radio City Music Hall den 24 och 25 januari.

I sin hälsning välkomnar borgmästare Bloomberg publiken och de kommande föreställningarna som är sponsrade av New Tang Dynasty Television, en tv-station med basen i New York som sänder program på kinesiska.

Borgmästare Bloomberg beskriver evenemanget som en möjlighet för New Yorks kinesisk-amerikanska samhälle att: ”Fira det kinesiska nyåret. De medverkande är sångare, dansare och musiker från hela världen, DPA Chinese Splendor hedrar Kinas historia och traditioner samtidigt som de införlivar berättelser från i dag”.

”Då kinesiska män och kvinnor från de fem olika distrikt firar början på oxens år, påminns alla New Yorkbor om de insatser detta samfund bidragit med till vår stads ekonomiska, sociala och kulturella liv,” konstaterade Bloomberg.

DPA är nu på världsturné med tre enskilda grupper som turnerar samtidigt. Turnén spänner över fyra kontinenter och besöker över 80 städer. I år är det femte året som New Tang Dynasty TV sponsrar en Kinesisk Nyårsföreställning och för tredje året uppträder man på Radio City Music Hall.

The Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök DivinePerformingArts.org, eller läs om showen som kommer till Sverige i mars på: www.divineshows.se

Läs gärna originalartikeln på engelska