Manager i hotellindustrin: ”Skulle rekommendera den här showen till världens ledare”
Foto: Yvonne Kleberg, Epoch Times


Margaretha Schevelius och Cajsa Zetterström, mor och dotter, besökte Cirkus i Stockholm på måndagen för att se Chinese Spectacular. Epoch Times träffade dem i pausen.

Dottern, Cajsa Zetterström som jobbar som manager i hotellindustrin tyckte att showen var underbar.

– Jag vill bara njuta vidare. Helt fantastiskt, sade Zetterström.

Hon tyckte det var svårt att peka ut någon del som var särskilt bra.

– Jag tycker att helheten är bra. Det går inte att säga att bara en del är bra, utan helheten är så bra. Jag tyckte att det sista var väldigt, väldigt häftigt. Men allting är lika bra. Trummorna var otroliga. Det var storslaget och magnifikt, sade hon.

På frågan vem hon skulle rekommendera showen till i hela världen om hon hade möjlighet så svarade hon ”till världens ledare”.

Modern Margaretha Schevelius, pensionerad egen företagare, var mycket berörd i pausen.

– Det är fantastiskt. Otroligt alltså. Jag måste erkänna att jag grät lite grand, sade Margaretha.

Hon tyckte speciellt mycket om numret med Lotusblomman.

– När de dansade med teskålarna, det var ju helt otroligt också. Men det här med Lotusblomman, det grep mig väldigt, sade Margaretha.

Hur kom det sig?

– Jag vet inte, kanske det här förtrycket. Det kommer liksom upp till ytan. Till vardags vill man gärna skjuta det ifrån sig. Men det kommer så nära just en sån här gång och då är det lätt att man släpper loss känslorna. De kommer upp och då kommer tårarna.

Margaretha skulle rekommendera sina vänner att se föreställningen.

– Om de har möjlighet så måste de absolut gå och se det här, för det är så berikande. Det är fantastiskt och ännu har vi inte sett slutet på det här, så att jag ser ju fram emot den här sista akten också – och jag rekommenderar, absolut, å det varmaste, sade hon.

– Om de inte tar chansen och ser det här, så tror jag nog att de kommer att ångra sig. För jag kommer ju att prata om det här jämt och ständigt när jag träffar dem. Så har de möjlighet så ska de absolut ta chansen och se det här. Det är värt varenda krona. Och det var billigt faktiskt när jag tänker efter, sade Margareta med ett skratt.