Livscoach: "Vackert och känslomässigt"
(Foto: Roger Lou, Epoch Times)


Shen Yuns andra kväll på Cirkus i Stockholm besöktes av Lisa Einarsson som arbetar som livscoach.

– Showen är helt fantastisk. De rör sig som en kropp, en enhet. De gör allting tillsammans som en stor flock. Fascinerande att se; det stora och lilla tillsammans. Vackert och känslomässigt, säger hon under pausen.

Lisa Einarsson kom till föreställningen tillsammans med en god vän, Magnus. Han har arbetat med kvantmedicin, har en gång i tiden forskat och är tandläkare till yrket.

– Jag tycker att det är jättestarkt; det är just den här intensiteten. Strålande vackert, strålande vackert, säger han.

Båda två gillade musiken men tyckte den kunde ha varit mer kinesisk. Särskilt förtjusta blev de i ett gammalt kinesisk instrument.

– Erhun instrumentet med två strängar, var väldigt vackert. Vilken känsla hon spelade med. Det var det vackraste hittills, det gick rakt in,sade Lisa Einarsson.

Orkestern som följer med Shen Yun på turnén använder sig av både västerländska och kinesiska instrument. Samtliga partitur är originalverk och medlemmarna i orkestern kommer från berömda ensembler och musikskolor, står det att läsa på Shen Yuns officiella hemsida.

Att mänskliga rättigheter, Tibet och Falun Dafa var med i föreställningen var ett måste.

– Det är viktigt, de har sin frihet att ha de med, säger han och Lisa  Einarsson håller med.

– Men det som är nästan det allra viktigaste är den otroliga närvaron, alla rörelser, det är närvaro i varje cell i hela kroppen och det känns, säger Lisa.

– Det är ju där vi vill vara egentligen, inflikar Magnus.

Kommande föreställningar

Torsdagen den 8 april kommer Shen Yun till Linköping, Konsert & Kongress. Därefter finns möjlighet att se uppsättningen i Oslo i Norge den 10 och 11 april. Läs mer på: ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts.