Ledande balettdansare imponeras av "Spectacular"
Balettdansare ser Divine Performing Arts underverk i operahuset i San Fransisco. (Foto: The Epoch Times)


Behagliga ljud, häpnadsväckande färger och oförglömliga danser fyllde San Franciscos Opera House på torsdagkvällen med Divine Performing Arts (DPA) Chinese New Year Spectacular.

Ledande balettdansare Rachel och hennes vän Willis, också en balettdansare, arbetar båda i ett prestigefyllt balettsällskap. Deras kommentarer om Divine Performing Arts var mycket uppskattande.

Rachel var förtjust och nöjd med föreställningen. 

– Föreställningen var storartad … jag har varit på många föreställningar men ingen som denna. Denna var minsann annorlunda. Jag verkligen njöt av den.

Efter att ha dansat balett från 8-års åldern och varit stjärna i många framstående shower kunde Rachel värdesätta synkroniseringen av DPA:s danser och hur svår den är att uppnå.

– Jag var också mycket imponerad av synkronisering av alla rörelserna … deras kroppar, händer och huvud samverkade och som artister vet vi hur svårt det är.

Willis, som också arbetar som balettdansare, kommenterade artisternas enhetlighet: 
-De agerade i full samhörighet, man kunde känna en viss känsla av stolthet och att de verkligen tror på vad de gör.

Willis var också mycket imponerad av klädernas färger och hur man använde tygets rörelser i varje nummer.

En oskiljaktig del av DPA är en levande orkester som turnerar med showen. Rachel blev överraskad av orkesterns musik och förklarade: 

-Orkestern var otrolig. I sista numret var jag så imponerad av att musiken kom från en levande orkester. Ljudet var underbart.

The Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009-års världsturne. Se www.DivinePerformingArts.orgför” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/n2/content/view/10102/