"Lämna kommunistpartiet"-artikel publicerad på Kinas största sökmotor
Den här artikeln dök upp på Baidu, den kinesiska versionen av Google: "Lämna kommunistpartiets unga pionjärer och ungdomsbrigaden"


Alltmedan det kinesiska kommunistpartiet iscensätter våldsamma attacker mot Falun Gong i Flushing i New York för att motverka den globala ”Lämna kommunistpartiet”-kampanjen och dölja partiets inhemska kriser, kommer många meddelanden som uppmanar till att lämna partiet upp på ”Baidu”, Kinas största sökmotor.

För inte så länge sedan fick Epoch Times läsarfeedback om att en massa ”oväsen” dykt upp på Baidus BBS:er (Bulletin Board System) för kommunistiska ungdomsbrigaden och unga pionjärer. Detta ”oväsen” syftade på meddelanden som stred mot kommunistregimens propaganda, exempelvis ”uttalanden om utträde ur ungdomsbrigaden”.

Meddelanden såsom ”Är ungdomsbrigadens existens fortfarande nödvändig?” och ”Finns det något sätt för våra barn att inte behöva gå med i unga pionjärer?” började dyka upp i mars och det nådde klimax i juni.

I ett av meddelandena hade en besökare skrivit: ”Jag hade inget annat val än att gå med i ungdomsbrigaden. Om jag inte gjort det hade jag inte kunnat ta min examen!”

En annan förklarade varför människor fortfarande vill gå med i ungdomsbrigaden: Det är en välkänd, inofficiell regel att man kan använda sitt partimedlemskap för att få fängelsestraff för korruption förkortat. ”Straffet inom partiet ger tre års fängelse. Uteslutning ur partiet innebär tio år!”

Sima Tai, en Kinaexpert, kommenterade att med OS i antågande har den senaste tidens händelser – flera stora naturkatastrofer och katastrofer orsakade av människor, vågen av utträden ur kommunistpartiet, civilt motstånd mot det despotiska styret och internationell bojkott mot Peking-OS – fått den illegitima kommunistregimen att drabbas av panik.

Tai sade att kommunistpartiet, som dignar under dessa kriser, utövar striktare kontroll över media och internet och skapar samtidigt incidenter som de i Flushing för att förtala Falun Gong i ett försök att leda bort uppmärksamheten från sina egna kriser. Dessa röster som propagerar för att lämna ungdomsbrigaden och unga pionjärer illustrerar den våg av människor som lämnar partiet, vilket får kommunistregimens taktik i Flushing att framstå som löjlig.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-7-5/72974.html