Kulturminister: ”Detta tillhör det allra bästa”
Parlamentsledamoten Isobel Redmond (till vänster), klädd i röd klänning, samtalar med människor på VIP-mötet innan Divine Performing Arts Chinese Spectacular premiärföreställning i Adelaide den 14 april 2008. (Scott Hu/Epoch Times)


Isobel Redmond tillhör oppositionspartiet i Australien och är ansvarig inom justitieområdet samt för frågor om åldrande och kultur. Hon har sett många föreställningar runt om i världen och var mycket imponerad efter att ha sett Chinese Spectacular på Adelaide Festival Centre Theatre den 14 april.

– Jag ser en stor mängd olika föreställningar. Jag ser allt från teatrar och musikaler – mycket västerländska musikaler – många artister från olika delar av världen, och detta tillhör det allra bästa. Det är mycket bra, sade Redmond.

– Jag är helt överväldigad av det. Dräkterna är fantastiska, musiken och dansen är exceptionell och jag har aldrig sett en så underbar bakgrund och att man integrerat bakgrunden så mycket i historien. Det är verkligen fantastiskt.

– Jag tyckte om sopranen också…och jag tycker alltid om en barytonröst (mansröst mellan tenor och bas).

Isobel Redmond var speciellt imponerad av hur unga och atletiska artisterna var.

– Det tycks vara en stor trupp med unga män. De ser alla mycket unga ut. Men de är väldigt atletiska och underbara.

Hennes gäst för kvällen var också imponerad av dansen.

– Jag tycker det var väldigt, väldigt bra. Vilken kontroll de hade. Jag tycker det är helt fascinerande. Och sättet de synkroniserade dansen och den kontroll de hade, jag är verkligen imponerad.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-4-14/69161.html